Szanowni Państwo,

Z przyjemnością przedstawiamy ofertę organizacji wesela w naszym obiekcie. Uroczystość ślubna zorganizowana w Hotelu Bartis *** z pewnością na długo pozostanie miłym wspomnieniem dla Młodej Pary i wszystkich Gości. Profesjonalna organizacja i dyskretna obsługa wesel pozwolą cieszyć się czasem spędzonym w gronie bliskich i przyjaciół.

Dzień Ślubu, to jeden z najważniejszych dni w życiu. Warto zadbać o to, by wszystko w nim było wyjątkowe: piękna suknia, piękne kwiaty, a także niepowtarzalny klimat miejsca Przyjęcia Weselnego… Dysponujemy przestronnym obiektem noclegowym ze stylową restauracją z kominkiem oraz piękną salą Balową w pełni klimatyzowaną mieszczącą do 170 osób. Do Państwa wyboru oddajemy propozycję menu w dwóch wariantach, mają Państwo również możliwość skorzystania z open baru oraz innych dodatkowych atrakcji.

Hotel Bartis *** posiada 48 komfortowych pokoi z pełnym węzłem sanitarnym dla ponad 100 osób, apartament z jacuzzi dla nowożeńców, monitorowany parking oraz profesjonalny i
oddany zespół ludzi, który zadba o każdy szczegół imprezy. Serdecznie zapraszamy!

Dostępność sali 365 dni – cały tydzień, liczba osób do 170.

Każda impreza czy przyjęcie okolicznościowe zorganizowane przez nas to niepowtarzalne wydarzenie, ponieważ do każdego przedsięwzięcia podchodzimy indywidualnie, dostosowując je do Państwa oczekiwań.

Współpraca z nami to gwarancja wspaniałej zabawy.

Wszystkie szczegóły imprezy ustalamy indywidualnie w zależności od liczby uczestników, scenariusza, wybranych atrakcji, czasu trwania oraz rodzaju przedsięwzięcia.

[PDF] Oferta Weselna 2018 Hotel Bartis ***

 

Przedstawiamy Państwu przykładowe menu na przyjęcie weselne. Jesteśmy otwarci na Państwa propozycje i sugestie.

MENU BIAŁE - 169zł / osoba z poprawinami

MENU BIAŁE
MENU BIAŁE - 169zł / osoba z poprawinami

Zupa:

Rosół wiejski z makaronem Tradycyjne flaki wołowe Zalewajka mazurska Krem z pomidorów (do wyboru 2 zupy)

Zimne przekąski

Półmisek mięs własnej roboty
Schab faszerowany śliwką marynowaną w czerwonym winie i morelą w białym
Karkówka marynowana w majeranie, szałwii i czosnku
Befsztyk tatarski z cebulą, pieczarkami i ogórkiem kiszonym
Boczek czosnkowo tymiankowy z grubo mielonym pieprzem
Trójkolorowa rolada z piersi kurczaka ze szpinakiem pomidorami i orzechem włoskim
Kąski drobiowe na warzywach
Rolada z kurczaka
Śledź na dwa sposoby
Ozorki w sosie tatarskim
Skrzydełka w zalewie słodko – kwaśnej
Rolada szpinakowa z łososiem
(do wyboru 6 zimnych przekąsek)

Danie Główne

Medalion drobiowy w sosie pieczarkowym
Schab panierowany
Pierś z kurczaka w panierce
(do wyboru 2 danie obiad serwowany na półmiskach)

Dodatki:

ziemniaki z wody, zestaw 3 surówek

Dania Gorące:

Pieczone udka z kurczaka
Bigos z białą kiełbasą
Mielony w sosie pieczarkowym / Stek z cebulką
Bitki wieprzowe w sosie z kluskami śląskimi
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Golonka po bawarsku z warzywami
Gołąbek sosie pomidorowym
Gulasz w kociołku podany z ryżem
Szaszłyk drobiowy
Filet zapiekany z cebulką pod pierzynką serową
(do wyboru 4 dania na ciepło)

Sałatki:

Brokułowa, grecka, z ananasem, gyros, makaronowa (do wyboru 2 sałatki)

GRATIS

Kawa, herbata, pieczywo i marynaty.

MENU ZŁOTE - 199zł / osoba z poprawinami

MENU ZŁOTE
MENU ZŁOTE - 169zł / osoba z poprawinami

Zupa:

Rosół wiejski z kołdunami lub makaronem Tradycyjne flaki wołowe Krem z pomidorów Żurek Francuska cebulowa z grzankami Katalońska (do wyboru 2 zupy)

Zimne przekąski

Półmisek mięs własnej roboty

Schab faszerowany śliwką i morelą

Karkówka marynowana w majeranie, szałwii i czosnku

Befsztyk tatarski z cebulą, pieczarkami i ogórkiem kiszonym

Boczek w marynacie czosnkowo tymiankowej

Trójkolorowa rolada z piersi kurczaka ze szpinakiem, pomidorami i orzechem włoskim

Tymbaliki wieprzowe / drobiowe

Kąski drobiowe  na warzywach

Sandacz z warzywami w galarecie

Rolada z kurczaka

Śledź na 2 sposoby

Skrzydełka w zalewie słodko – kwaśnej

Rolada szpinakowa z łososiem

Ozorki w sosie tatarskim

(do wyboru 9 zimnych przekąsek)

Danie Główne

Roladka schabowa z farszem porowo – marchewkowym

Zrazy wołowe w sosie grzybowym

Polędwiczki wieprzowe w sosie żurawinowym

Schab marynowany w jogurcie pieczony w rozmarynie

z sosem kurkowym

Medaliony schabowe z farszem serowo-cebulowym

(do wyboru 2 dania – obiad  serwowany na półmiskach)

Dodatki:

ziemniaki z wody, zestaw 3 surówek

Dania Gorące:

Udko pieczone z bukietem warzyw z pary

Mielony w sosie pieczarkowym / Stek z cebulką

Karkówka w sosie z kluskami śląskimi

Barszcz czerwony z pasztecikiem z mięsem /z kapustą i grzybami

Golonka po bawarsku z warzywami

Gołąbek sosie pomidorowym

Zupa gulaszowa

Saltinbocka ala Romana

Filet zapiekany z cebulką pod pierzynką serową

Dorsz panierowany w płatkach migdałowych

Schab w sosie grzybowym

(do wyboru 5 dań na ciepło)

Sałatki:

Brokułowa, grecka, z ananasem, gyros, makaronowa (do wyboru 2 sałatki)

GRATIS

Kawa, herbata, pieczywo i marynaty.

Plac Konstytucji 3 Maja 5
11-200 Bartoszyce
+ 48 (89) 762 17 50
+ 48 (89) 762 17 60
hotel@hotelbartis.pl
www.hotelbartis.pl

Miejsce Przyjazne Rowerzystom Hotel Bartis w BartoszycachHotel Bartis na TripAdvisorGuest Review Awards 2017 - Hotel BartisHotel Bartis w Bartoszycach - visitONWarmia i Mazury

Facebook